Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رییس حوزه هنری استان کرمانشاه با اشاره به حال و روز ناخوش سینماها گفت: بعد از رکود دهه ۷۰ به نظر می رسد با استمرار کرونا سینماها وارد دومین دوره رکود خود شده باشند.

افشین آزادی به مناسبت روز ملی "سینما" (۲۱ شهریور) در گفت و گو با  ایسنا، با اشاره به دو ساله شدن شیوع کرونا در جهان و ایران گفت: بیشترین آسیب از این معضل جهانی متوجه بخش فرهنگ و سینما بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوران شیوع کرونا عمدتا اماکن تجمعی به دلیل رعایت پروتکل ها می بایست تعطیل شوند که یکی از این اماکن سینماهاست که هنوز با گذشته ۱۸ ماه از شیوع کرونا نتوانسته اند به حال و روز سابق برگردند.

آزادی گفت: تعطیلی های پی در پی در شرایط قرمز کرونایی و از طرفی کاهش استقبال شدید مخاطبان از سالن های سینما در دوران بازگشایی آنها موجب شده سینماها رکود سختی را تجربه کنند.

وی افزود: اولین دوره رکود سینماها در ایران مربوط به دهه ۷۰ است که این رکود تا نیمه‌های دهه ۸۰ هم ادامه پیدا کرد و به تدریج از اواخر دهه ۸۰ و در دهه ۹۰ شاهد رشد صنعت سینما بودیم.

آزادی گفت: در دهه ۹۰ هم در صنعت فیلم‌سازی و هم در صنعت سینماداری رشد خوبی را شاهد بودیم و این صنعت در حال جان گرفتن بود که متاسفانه از اواخر سال ۹۸ با شیوع کرونا همه چیز عوض شد.

این مسئول گفت: در این دو سال با شیوع کرونا و تعطیلی سینماها، تعداد زیادی از  پرسنل سینماها از کار بیکار شدند و سینمادارها با مشکلات مالی شدیدی روبرو شدند.

وی افزود: دراین دوران متاسفانه صنعت فیلمسازی هم دچار مشکل شد، البته این معضل تنها مربوط به ایران نیست و جهان هم چنین چالشی را تجربه می کند.

آزادی گفت: در حال حاضر برخی فیلم های خوب هم ساخته شده اند اما با توجه به تعطیلی سینماها، سازندگان آنها فعلا تمایلی به اکران آن ندارند و این فیلم ها هنوز به بازار نیامده است.

آزادی تصریح کرد: این مشکلات در حالی است که متاسفانه آنطور که باید از این قشر حمایت نشده و دولت نتوانسته جبران کننده خسارت های بسیار سینمادارها شود.

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، با روی کارآمدن دولت جدید، وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی بتواند توجه بیشتری به عرصه سینما داشته و حال و روز ناخوش سینمادارها را بیشتر دریابد.

آزادی گفت: فرهنگ زیربنای هر جامعه است و فیلم و سینما نقش مهمی در ساخت فرهنگ یک جامعه دارد و امیدواریم با توجه به اهمیت این مسئله مسئولان جدید اهتمام بیشتری هم در حمایت از سینمادارها و هم در تولید فیلم های فاخر داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس حوزه هنري سینما شیوع کرونا آزادی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشورها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ ، به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد. در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون،صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاوردهای این کنگره امضا ۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

 

دیگر خبرها

  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟