Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه با بیان این‌که ساخت پردیس سینمای پیروزی نیازمند تامین اعتبار حداقل ۴۰ میلیارد تومانی است، گفت: متاسفانه اراده‌ای برای ساخت این سینما دراستان وجود ندارد.

افشین آزادی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت نامناسب سینما در استان، گفت: پیش از انقلاب ۱۴ سالن سینمایی در شهر کرمانشاه فعال بود، اما هم اکنون تنها سه سینمای فعال در کرمانشاه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: رونق سینما‌ها تا دهه ۶۰ ادامه داشت، اما با رکود سینما در دهه ۷۰ عملا بسیاری سینما‌ها تعطیل شدند.

آزادی با اشاره به وضعیت برخی سینما‌های تعطیل شده کرمانشاه، گفت: سینما استقلال هم‌اکنون مالک خصوصی دارد، اما سینما پیروزی هم‌چنان تحت اختیار حوزه هنری است و خوشبختانه در آن زمان که تعطیل شده بود به فروش نرفت.

وی به آسیب‌های جدی این سینما (سینما پیروزی) بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ استان اشاره کرد و افزود: در همین راستا جهت حفظ جان همسایگان سینما با هماهنگی استانداری مجبور به تخریب سازه سینما شدیم.

آزادی با بیان این‌که ساخت سینما پیروزی به جد در دستور کار قرار دارد، گفت: برنامه مطالعاتی کار انجام شده و تلاش ما این است بتوانیم در این مکان پردیس سینمایی فاخری برای شهر کرمانشاه بسازیم.

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه افزود: در طرحی که برای ساخت پردیس سینما پیروزی داریم قرار است این پردیس در هشت طبقه ساخته شده و علاوه بر چندین سالن سینمایی، ساخت یک پلاتوی نمایش استاندارد، یک استودیوی خوب موسیقی و سایر اماکن فرهنگی و هنری مورد نیاز شهر نیز در آن لحاظ شود.

وی در خصوص میزان اعتبار ساخت این پردیس، گفت: به قیمت‌های امروز اگر محاسبه کنیم با توجه به این‌که بسیاری تجهیزات سینما از خارج از کشور وارد می‌شود، ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت این پردیس نیاز است.

به گفته آزادی، در صورت تامین این اعتبار ظرف دو سال آینده می‌توان ساخت پردیس سینما پیروزی را تا مراحل نهایی پیش برد.

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه در ادامه به موانع جدی بر سر راه ساخت این پردیس سینمایی اشاره کرد وافزود: با وجود این‌که استان در بحث سینما وضعیت مطلوبی ندارد، اما متاسفانه اراده استانی برای ساخت این پردیس وجود ندارد.

وی افزود: تامین اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی از محل اعتبارات دولتی کار بسیار مشکل و عملا غیرممکنی است و متاسفانه سرمایه گذار بخش خصوصی هم تمایلی برای سرمایه‌گذاری در این پروژه ندارد.

آزادی تصریح کرد: متاسفانه هنوز بسیاری مسئولین در استان به اهمیت لزوم ساخت این پردیس سینمایی نرسیده‌اند. بطور مثال هم اکنون شهرداری برای برخی مجوز‌های ساخت از ما مطالبه هزینه‌های میلیاردی دارد. یا در مورد دیگر تنها برای گرفتن سند سینما با توجه به استقرار آن در بافت فرسوده شهر بیش از هفت ماه دوندگی داشتیم.

آزادی تاکید کرد: تا زمانی که اراده مجموعه استان بر انجام این کار صورت نگیرد، نمی‌توان ساخت پردیس سینمایی باشکوهی را در کرمانشاه انتظار داشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زلزله سرپلذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • از روستای مهمویی تا عتبات عالیات